خواص آب برنج برای مو و پوست و نحوه مصرف از آن

خواص آب برنج بخاطر مو چیست؟‌ آب برنج همان آب نشاسته داری است که پس از خیساندن یا جوشاندن برنج پایا می‌ماند. تصور عمومی بر این است که آب برنج، موها را نرم و درخشان می‌کند و برای رشدشان حزن کار کننده است. خواص آب برنج برای مو سال‌هاست که زنان چینی، ژاپنی، و دیگر کشورهای جنوب‌شرقی آسیا را واداشته تا از این مادهٔ مفید بخاطر موهای خود کاربرد کنند. ولی آیا خواص آب برنج بخاطر مو از نظر علمی اندوه ثابت شده‌اند؟ در این مقاله بوسیله بیان خواص آب برنج برای مو و تأیید تحقیقات علمی درون مورد آن پرداخته‌ایم.

حتما بخوانید:خواص چربی اسطوخودوس برای مو؛ وضع استفاده و عوارض جانبیآبرسانی به مو با ۲۸ روشی که باعث درخشندگی موهایتان می‌شود۳ چربی گیاهی جادویی برای طراوت و شادابی پوست و مو کاربرد از آب برنج بخاطر مو خواص آب برنج بخاطر مو رویت محققان درباره خواص آب برنج برای مو متد های درست کردن آب برنج نحوه استفاده از آب برنج بخاطر مو خواص آب برنج برای پوست استعمال از آب برنج برای مو

تقریبا ۷۵ تا ۸۰ درصد دانه‌های برنج را نشاسته تشکیل می‌دهد. آب برنج همان آب نشاسته‌داری است که بعد از خیساندن یا جوشاندن برنج باقی می‌ماند.

آب برنج حاوی بسیاری از ویتامین‌ها و مواد معدنی برنج است، از جمله: آمینواسیدها، ویتامین‌های قسمت قسمت کردن B، ویتامین E، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها. سابقهٔ استعمال از آب برنج برای اشتی موها

بنابر گفتهٔ محققان، زنان ژاپنی در دورهٔ هِی‌آن (سال‌های ۷۹۴ تا ۱۱۸۵ میلادی در کتاب ژاپن) موهای خود را با آب برنج می‌شستند؛ شواهد تاریخی مشعر از آن هستند که موهای این نسوان تا زمین می‌رسیده است.

معادل امروزیِ این رمان را تو چین می‌توان یافت. زنان قوم یائو (Yao) که تو روستایی به‌نام هوانگ‌لو (Huangluo) داخل گره زندگی می‌کنند، برای موهایشان که به‌طور میانگین ۲ متر کشش دارند، مشهور شده‌اند.

موی زنان یائویی علاوه بر کشش باورنکردنی، مدت طولانی‌تری هم رنگ خود را حفظ می‌کند و تازه وقتی بوسیله ۸۰ سالگی می‌رسند، رنگ موهایشان کم‌کم خاکستری می‌شود. زنان یائویی معتقدند طول و طعم جزیی موهایشان به‌خاطر شستن آن‌ها داخل آب برنج است.

تو سال‌های اخیر، وب‌سایت‌ها و تولیدکنندگان حوزهٔ زیبایی هم به این مراسم رو آورده‌اند. بوسیله همین خاطر این روزها، استفاده از آب برنج در حال همه‌گیر شدن است. خواص آب برنج بخاطر مو

طرفداران استعمال از آب برنج برای مو، عقیده دارند این ماده: موها را صاف می‌کند، موها را کند می‌کند، درخشندگی تاک را تکثیر می‌دهد، ریشهٔ مو را تحکیم می‌کند، و بوسیله رشد بیشتر مو کمک می‌کند. دید محققان درباره خواص آب برنج برای مو

همین‌طور که استفاده از آب برنج برای استقامت مو طرفداران بیشتری صریح می‌کند، شواهد بیشتری اندوه برای خواص آن یافت می‌شوند. اما آیا این شواهد ادعایی، از دید علمی بی قراری ثابت شده‌اند؟

مقاله‌ای در سال ۲۰۱۰ منتشر شد که به این پرسش، پاسخ مثبت می‌دهد. نویسندگان این مقاله اشاره می‌کنند که آب برنج سایش سطحی را کاهش داده و انعطاف‌پذیری مو را افزایش می‌دهد. اما این مقاله در نتیجه‌گیری خود، به خشکی امدن نمونه‌های تاریخی اتکا می‌کند.

مؤسسه‌ای تحقیقاتی داخل ژاپن اندوه روشی برای تصویربرداری قائم کرده، که اثر تقویتی اینوزیتول (Inositol) بر مو را به تصویر می‌کشد. اینوزیتول ماده‌ای است که در آب برنج یافت می‌شود. البته باید رمز کرد که این تحقیق به‌طور مستقیم توسط خود آن مؤسسه منتشر شده و احتمالا جنبه‌های تبلیغاتی بی آرامی دارد.

به‌طور کلی خواص آب برنج برای تاک تا به امروز از دیدن علمی بوسیله اثبات نرسیده‌اند. برای اثبات شواهد ادعایی، باید تحقیقات بیشتری روی خواص آب برنج برای مو ایفا بشوند. روش های درست کردن آب برنج

چندین راه برای درست کردن آب برنج بود دارد، از عموم: ۱. خیساندن

اختلاط سریع‌ترین متد برای محکم کردن آب برنج است.

برای استفاده از این گونه: یک‌دوم اندازه برنج تازه کار آماده کنید؛ آن را به‌خوبی بشویید؛ دو سه معادل آب در کاسه‌ای ریخته و برنج را اندوه در آن بریزید؛ حدود ۳۰ دقیقه بگذارید برنج خیس بخورد؛ آب برنج را درون کاسهٔ تمیزی صاف کنید. ۲. تخمیر

بعضی از کسانی که آب برنج استفاده می‌کنند، عقیده دارند آب برنج تخمیرشده، نسبت به آب برنج معمولی، خواص بیشتری دارد.

مطالعه‌ای تو سال ۲۰۱۲ حاکی از آن است که مخمرها، آنتی‌اکسیدان بیشتری دارند. آنتی‌اکسیدان‌ها با آسیب به سلول‌های مو و پوست مقابله می‌کنند؛ بوسیله همین اندیشه معمولا از مواد تشکیل‌دهندهٔ محصولات نظام هستند.

بخاطر تخمیر آب برنج، همان مراحل ۱ تا ۴ در روش خیساندن را انجام بدهید، اما پیش از صاف کردن، بگذارید آب برنج تا ۲ روز داخل دمای معمول اتاق بماند تا تخمیر شود. سپس آب برنج را پیش از استفاده، در کاسهٔ تمیزی بی پیرایه کنید. ۳. جوشاندن

رویه دیگر بخاطر درست کردن آب برنج، جوشاندن برنج است.

یک‌دوم پیمانه برنج را با دو برابر آبی که معمولا برای پختن برنج استفاده می‌کنید، در ظرفی بریزید. برنج را درون آب جوش بپزید و آب برنج را پیش از استفاده، در کاسهٔ تمیزی بی پیرایه کنید. نحوه کاربرد از آب برنج برای تاک

از آب برنج به‌جای حالت‌دهنده‌ها می‌توانید استفاده کنید؛ بوسیله این رخساره: موهای خود را با شامپو بشویید؛ با آب دوش به‌طور تمام آب‌کشی کنید؛ آب برنج را روی موهایتان بریزید؛ موها و کف سر را با آب برنج ماساژ بدهید؛ بگذارید ۲۰ دقیقه بماند؛ موهای خود را با آب گرم دوش به‌طور کامل آب‌کشی کنید. خواص آب برنج بخاطر غشا

علاوه پیاده شدن خواص آب برنج برای مو خواصی اندوه بخاطر غشا دارد.

مطالعه‌ای انجام‌شده در سال ۲۰۰۲ نشان می‌دهد، نشاستهٔ موجود در آب برنج برای افرادی که مشغول به درماتیت خواه اگزما هستند، مفید است. جمع‌بندی

شستن موها با آب برنج، یکی از روش‌های سنتیمراقبت از مو است که در بسیاری از کشورهای جنوب‌شرقی آسیا محبوبیت فراوانی دارد. این روش پس از آنکه تک توجه وب‌سایت‌های حوزهٔ نظم صبر گرفت، در سرتاسر گیتی طرفداران زیادی مشهود کرد.

خیلی‌ها به خواص آب برنج برای مو اعتقاد دارند. نمونه‌های تاریخی و شواهد ادعایی حاکی از آن هستند که آب برنج، بافتن و رشد موها را تقویت می‌کند. بیشتر شواهد علمی دربارهٔ خواص آب برنج بخاطر مو قطعیت چندانی ندارند، بنابراین برای اثبات آن باید تحقیقات بیشتری انجام شود.

هرچند خواص آب برنج برای مو مدلل نشده‌اند، اما استفاده از آن برای شستن موها داخل منزل ضرری غم ندارد و می‌توان برای پوست حزن از آن استفاده کرد. ثابت شده که آب برنج برای افراد مشغول به درماتیت یا جرب مفید است. داخل ادامه بخوانید: جلوگیری از زکام مو بوسیله شیوه‌ خانگی

تاریخ الکترونیکی کتاب الکترونیکی رازهای زیبایی بوسیله دستیار یافته‌های علمی، پوست خود را بهتر بشناسید و آن را جوان و جذاب نگه دارید.

17900تومان 15000تومان مشاهده محصول